Harpiks | Æteriske Olier | Landbrug   Hjem | Kontakt Os | Bestil Ansøgning

 

 

Harpiks
Benzoin Klumper
  COA
  MSDS
Egenskaber og
Anvendelser
Benzoin Pulver
Dammar
Copal
Stråkharts
Dragen Blod

 

STYRAX BENZOIN Sumatra

Egenskaber og Anvendelser

 

Benzoin Gummi Sumatra er en harpiksagtigt solidificeret fra Styrax Benzoin træ (Styrax Sumatra / Styrax Dryand), indfødte plantearter fra det nordlige Sumatra, Indonesien.

Som Gummimi fra denne art hærder, bliver det klumper og mælket hvid farve når det bare ekssudater fra træet og blive gulbrunt efter 3 uger.

Benzoin Gummi Sumatra er blevet tappet og handles i tusinder af år siden og har været brug i nogle af de ældste civilisationer i verden, især i religiøse ceremonier og medicin.

Det er almindeligt anvendt i religiøse ceremonier i mange dele af verden og anvendes i røgelse sticks og andre brændte stoffer, der giver ud røg med den karakteristiske aroma af Benzoin. Moderne undersøgelser har vist, at en række lægemidler egenskaber Benzoin Gummi Sumatra.

 

Følelser og øje:

Det er afslappende og beroligende egenskaber. Det har også tranquilizing virkninger. Det lindrer angst og stress, spændinger, letter nervøse spændinger, opløftende, beroligende, opvarmning, bidrager til at overvinde depression og genskabe tilliden, dispels vrede, formindsker irritabilitet og sletter hovedet. Faktisk er det bringer nervøse system og neurotiske system til det normale. Det giver en fornemmelse af stemningen-hævningskraft i tilfælde af depression og slapper af i tilfælde af angst og stress. Disse egenskaber Benzoin Gummi Sumatra blev påvist siden længe siden og er blevet brugt til at oprette en stemning af fest i en indsamling.

Fordøjelseskanalen:

Benzoin Gummi Sumatra stimulerer produktion af gastrisk frugtsaft (carminative), hjælper fordøjelsen, calms fordøjelseskanalen luftvejene og letter tarmluft. Det hjælper fjernelse af gasser fra maven og tarmene og mindsker inflationen af tarme. På grund af sin afslappende virkninger, det slapper af muskulære spændinger i abdominal området og hjælpe gasser pass out. Dette hjælper med fordøjelsen og forbedrer appetit.

Genito-URINEN:

Benzoin Gummi Sumatra stimulerer produktionen af urin (diuretikum). Det fremmer og letter vandladning, i hyppighed og i mængde og dermed bidrage til fjernelse af giftige stoffer fra blodet gennem urinen. Det bruges til at bekæmpe leucorrhoea og gær infektioner. Vandladning også hjælper med at sænke blodtrykket, taber vægt og forbedre udrådning.

Respiratoriske og Decongestant:

Benzoin Gummi Sumatra har en beroligende, beroligende effekt på luftvejene, og opfører sig som et godt expectorant. I form af en grundtinkturen, benzoin der skal bruges som en inhalant med damp af vand (ca. 30ml af grundtinkturen i 3Lt vand) for afløsning af spændte vejrtrækning (toner den lunger), bidrager til at udvise slim, der anvendes til influenza, halsbetændelse, bronkitis, hoste, og øvre luftveje lidelser.

Dens tranquilizing egenskaber hjælpe slappe af og inducere søvn til patienter, som ikke kan sove på grund af ekstreme overbelastning fra hoste og kulde. På grund af denne ejendom, er det også bruges i balms, rubs, vandfordampningsapparater osv. Brug Benzoin i vanddamp INHALATION, VAPORIZATION eller i en massage 0IL Blend masserer i brystet, ryggen og halsen.

Kredsløbssygdomme:

Benzoin Gummi Sumatra varmer og toner hjertet, forbedrer omsætning, rejser ånd og uplifts stemning. Det giver en varm fornemmelse, stimulerer hjerterytme og forbedrer omsætning. Molekylerne af Benzoin Oil sammen med inhaleret røg, komme ind i vores næsebor og opdagede af vores lugt knopper og fremsendes til vores hjerne, og dermed virkningerne derefter stimulere vores hjerne.

Muskler og Led:

Benzoin Gummi Sumatra anvendes til gigt, ledbetændelse, gigt. Det letter muskelspændinger ved at reducere betændelse og detoxifying syrer fra leddene. Bidrager til at lindre ømme muskler og stive leddene efter anstrengende fysisk aktivitet. Disse er de mest anvendte egenskaber af Benzoin Gummi Sumatra, når den anvendes eksternt, på grund af let absorptionen af Benzyl komponenter i den gennem huden porer. På grund af dette, det er brugt i en række af anti arthritis balms.

HUD:

Benzoin Gummi Sumatra har sammensnerpende, antiseptisk, reducerer betændelse, hjælper med at stoppe blødningen egenskaber. Det er nyttigt, når der er rødme, irritation, kløe, og for krakket eller tør hud. Bidrager til at holder huden smidig og elastisk, og toner op musklerne som alle disse meget nyttigt til ansigt løft og for reduktion af rynker på huden. Med regelmæssig anvendelse kan blødgøre ar væv. Det er også strammer Gummimerne, når blandes med vand og bruges som en mundskyl.

ANTI septiktanke og desinfektionsmidler:

Det er en stærk lokal antibiotiske egenskaber til behandling af forskellige infektioner herunder flere aerob, anaerob og sporedannelse forme bakterier samt Candida albicans og Mycobacterium fortuitism. Det er blevet brugt som et antibiotikum for overfladiske sår infektioner og har veletablerede anvendelser i både allopatiske og traditionelle former for medicin.

I grundtinkturen form, det anvendes i kirurgiske specialer. Det er brug som preoperative kirurgisk forberedelse, fordi det har en effektiv og stærk lokal hud antibiotikum og kan bruges effektivt forud for kirurgi.

I røgelse form, de komponenter, som benzaldehyd, benzoesyre og Benzyl Benzoate er meget effektive bakteriedræbende, baktericid, afsvampningsmidler og anti viral egenskaber. I hvilket omfang dens røg breder sig om brænding vil gør zone desinficeres fra bakterier. Det forhindrer fra septiktanke når eksternt anvendes på sår og beskytter åbne sår fra infektioner.

Parfume og Deodorant:

Benzoin er en parfume fiksativ og er vanedannende duft. af sød, vanille, harpiksagtigt, balsamic, pulverformige, mælkeagtige, og kryddersaucer som dulme, stimulere, komfort og varme enkeltpersoner især når de er opbrugt eller føle en smule ned. Det er forbundet med Velstand og psykiske kompetencer.

Fordi det er meget rig på aroma, er det også i vid udstrækning bruges som deodorant for værelser og krop. Dens medicinske sødme fylder værelser med dejlig aroma og drev væk lugt. Blandes med badevandet og massage olier eller på anden måde, hvis de anvendes på kroppen, det dræber bakterier, som forårsager organ lugt. Denne egenskab kommer fra tilstedeværelsen af derivater af benzen ring i Benzoin Oil. Faktisk benzen er et cyklisk carbonhydrid og ligesom alle andre cykliske organiske forbindelser, er aromatiske karakter.

 

Global Directory

 

www.acadiansb.com
Copyright © 2008. All rights reserved