Hartsi | Eteeriset öljyt | Maatalous   Koti | Ota Yhteyttä | Tilaa Ostan

 

 

Hartsi
Benzoin Paakut
  COA
  MSDS
Ominaisuudet ja
Käyttötarkoitukset
Benzoin Jauhe
Damar
Copal
Kolofonin
Lohikäärme Veren

 

STYRAX BENZOIN Sumatra

Ominaisuudet ja Käyttötavat Styrax Dryand

 

Benzoin Pihka Sumatra on hartsimaisista kiinteytetty alkaen Styrax Benzoin saalingissa (Styrax Sumatran / Styrax Dryand), native kasvien Pohjois-Sumatran-Indonesiassa.

Koska hartsi tämän lajin kovettuu, se on kiinteämääräinen ja maitomainen valkoinen väri kun se vain kasvinesteet puusta ja tullut kellanruskea jälkeen 3 viikkoa.

Benzoin Pihka Sumatra on kerätty ja kaupankäynnin tuhansia vuosia sitten ja sitä on käyttää joissakin vanhimmista sivilisaatioista puolilla maailmaa, erityisesti että uskonnollisia seremonioita ja lääkkeitä.

On yleisesti käytetään uskonnollisia seremonioita monissa osissa maailmaa, ja käytetään suitsukkeita sauvat ja muut palanut aineita, joka antaa ulos savun kanssa Ominaistaajuuksien aromiin Benzoin. Nykyaikaiset tutkimukset ovat löytäneet useita lääkkeitä ominaisuuksien Benzoin Pihka-Sumatralla.

 

Tunteita ja MIELESSÄ:

Se on relaxant ja rauhoittava ominaisuuksia. Se on myös tranquilizing vaikutuksia. Se lievittää ahdistusta ja stressiä, jännitystä, helpottaa hermostollinen jännitteitä, mieltä ylentävä, rauhoittava, lämpenemistä, auttaa voittamaan masennuksen ja luottamuksen palauttamiseksi hälventää vihaa, pienenee ärtyneisyys, ja tyhjentää pää. Oikeastaan se tuo hermostunut ja neuroottinen järjestelmän normaalia. Se antaa tunteen mieliala-korotuksen, jos masennuksen ja rentouttaa, ja jos kyseessä on ahdistuneisuutta ja stressiä. Nämä ominaisuudet Benzoin Pihka Sumatra havaittiin koska kauan sitten ja sitä on käytetty luoda yksi tuulella keräämisessä.

Ruoansulatuskanavasta:

Benzoin Pihka Sumatra stimuloi tuotantoa mahaimusolmukkeiden mehut (carminative), auttaa ruoansulatusta, rauhoittaa ruoansulatuskanavasta ja lievittää ilmavaivat. Se auttaa poistaminen kaasut mahalaukku ja suolet ja alentaa inflaatiota ja suolet. Koska se on rentouttava vaikutus, se rentouttaa lihasten kireys on vatsan alueella ja auttaa kaasujen häipyä. Tämä auttaa ruoansulatusta ja parantaa ruokahalu.

Genito-Urinary:

Benzoin Pihka Sumatra stimuloi tuotantoa virtsassa (diureetti). Se edistää ja helpottaa virtsaaminen, Taajuuden ja määrä, mikä auttaa poistaminen myrkyllisten aineiden veren kautta virtsaan. Sitä käytetään taistelussa leucorrhoea ja hiiva-infektiot. Virtsatessa auttaa myös alentaa verenpainetta, menettää painoa ja parantaa ruuansulatusta.

Hengitys-ja DECONGESTANT:

Benzoin Pihka Sumatra on rauhoittava ja rauhoittava vaikutus hengitysteiden, ja käyttäytyy kuin hyvä yskänlääke. Tässä muodossa tinktuura, benzoin käytetään on inhalant höyryn vettä (noin 30ml ja tinktuura osaksi 3LT vettä) apua varten on jännittynyt hengitys (äänien keuhkot) auttaa karkottaa lima, jota käytetään on flunssa, kurkunpään tulehdus, keuhkoputkentulehdus, yskä, ja ylempien hengitysteiden sairaudet.

Sen tranquilizing ominaisuudet auttavat rentoutumaan ja aiheuttaa nukkua potilaille, jotka ei voi nukkua vuoksi äärimmäisen ruuhkautumista yskä ja kylmä. Koska tämä ominaisuus, Sitä käytetään myös balms, rubs, höyrystimille jne. Käytä Benzoin on LÄMPÖ inhalation, Höyrystämiseen tai Hieronnan Öljy Sekoitus hierovat osaksi rinta, selkä, ja kurkun.

Verenkiertoelimistön:

Benzoin Pihka Sumatra lämpenee ja äänet sydämen, parantaa liikkeeseen, herättää henkeä ja uplifts tuulella. Se antaa lämmin tunne, stimuloi sydämen syke ja parantaa liikkeeseen. Molekyyleistä on Benzoin Öljy yhdessä hengitettyinä savua, päästä meidän sieraimiin ja havaita, että meidän haju silmut ja toimitetaan meidän aivot, joten vaikutukset sitten edistää meidän aivoissa.

Lihasten ja nivelten:

Benzoin Pihka Sumatra käytetään reumatismi, niveltulehdus, kihti. Se helpottaa lihas jännitteitä vähentämällä tulehdusta ja detoxifying hapot alkaen nivelet. Auttaa vapauttaa kipeä lihaksissa ja jäykät nivelet jälkeen raskasta liikuntaa. Nämä ovat yleisimmin käytetyt ominaisuudet Benzoin Pihka Sumatra, kun sitä sovelletaan ulkoisesti vuoksi helppo imeytymistä Bentsyyli komponenttien kautta ihon huokosiin. Johtuen tähän, sitä käytetään useita anti arthritic balms.

IHO:

Benzoin Pihka Sumatra on supistava, antiseptistä vähentää tulehdusta, auttaa pysäyttää verenvuoto ominaisuuksia. On hyödyllistä, jos on punoitus, ärsytys, kutina, ja krakatun tai kuiva iho. Auttaa pitämään ihon notkea ja joustava, ja ääniä jopa lihasten jossa kaikki nämä erittäin hyödyllinen kasvot Nosto-ja vähentää ryppyjä kuin iholle. Säännöllisesti hakemuksen se voi pehmentää arpi kudos. Lisäksi tiukennetaan kumit, kun sekoittaa veteen ja käyttää kuin suuvesi.

ANTI Septic ja Desinfiointiaineiden:

Se on voimakas paikallinen antibiootti ominaisuuksia käsittelemällä erilaisia infektioita myös useita aerobinen, anaerobinen ja itiö muodostavat bakteerit, sekä Candida albicans ja Mycobacterium fortuitism. Sitä on käytetty antibiootti varten pintahaava infektioita, ja se on vakiintunut käyttö sekä allopaattisten ja perinteisen lääketieteen muotoja.

Vuonna tinktuura muodossa, se käyttää kirurgiset erikoisuuksia. On käyttää sitä preoperative kirurgiset valmisteluun, koska se on tehokas ja vahva paikallinen ihon antibiootti ja niitä voitaisiin käyttää tehokkaasti ennen leikkausta.

Vuonna suitsukkeita, sen osia, kuten Bentsaldehydi, bentsoehapon ja Bentsyyli Benzoate ovat hyvin tehokkaita germicidal, bakterisidinen, sienihävitteisiin ja anti virus ominaisuuksia. Missä määrin savu leviää polttamalla se tekee vyöhyke desinfioitava alkaen bakteereita. Se estää alkaen septinen kun ulkoisesti sovellettu on haavat ja suojelee avoimia haavoja alkaen infektioita.

Hajusteiden ja Deodorantti:

Benzoin on hajuvesien kiinnitystahnat ja riippuvuutta tuoksu. Makeiden, vanilja, hartsimaisista, balsamic, jauhemaisten, maitomainen ja mausteinen, joka rauhoittaa, stimuloida, mukavuus, ja lämmin yksilöiden varsinkin kun ne ovat kuluneet tai hieman alas. Siihen liittyy Hyvinvointi ja henkistä valtaa.

Koska se on hyvin rikas aromi on myös laajalti käytetty deodorantti varten huonetta ja vartalon. Sen lääkkeiden makeus täyttää rooms with nice aromi ja ajaa pois haju. Sekoittaa uimaveden ja hieronta öljyt tai muulla jos sovelletaan elin, se tappaa bakteereita, jotka aiheuttavat hienhaju. Tämä ominaisuus tulee läsnä johdannaistuotteista Bentseeni rengas on Benzoin Öljy. Tosi asiassa bentseeni on syklinen hiilivetyjen ja kuten kaikki muutkin Jaksottaisen orgaaniset yhdisteet, on aromaattinen luonteeltaan.

 

Maailmanlaajuiseen
Palvelunumeroomme

 

www.acadiansb.com
Copyright © 2008. All rights reserved