ρητίνης | Αιθέρια έλαια | Γεωργία   Σπίτι | Επικοινωνία | Φόρμα Παραγγελίας

 

 

ρητίνης
Βενζόη κύβους
  COA
  MSDS
Ιδιότητες και χρήσεις
Βενζόη σκόνη
Damar
Copal
Rosin
Το αίμα των δράκων

 

Βενζόη Σουμάτρα

Ιδιότητες και τις χρήσεις

 

Βενζόη κόμμι Σουμάτρα είναι ένα από Styrax ρητινώδους στερεοποιημένα Βενζόη δέντρο (Styrax Σουμάτρα / Styrax Dryand), ιθαγενών φυτών-από τη Βόρεια Σουμάτρα της Ινδονησίας.

Ως Κόμμι από το είδος αυτό σκληραίνει, γίνεται κατ 'αποκοπή και γαλακτώδες λευκό χρώμα όταν εξιδρώματα μόνο από το δέντρο και να γίνει κιτρινωπό καφέ μετά από 3 εβδομάδες.

Βενζόη κόμμι Σουμάτρα έχουν συγκεντρωθεί και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης για χιλιάδες χρόνια πριν και έχει χρησιμοποιήσει σε κάποια από τις παλαιότερες πολιτισμούς του κόσμου, ιδιαίτερα στις θρησκευτικές τελετές και τα φάρμακα.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε θρησκευτικές τελετές σε πολλά μέρη του κόσμου και θυμίαμα χρησιμοποιείται σε μικρές ράβδους και τα άλλα κάηκαν τις ουσίες που δίνουν τον καπνό με το χαρακτηριστικό άρωμα του Βενζόη. Σύγχρονες μελέτες έχουν διαπιστώσει μια σειρά φαρμακευτικών ιδιότητες των Βενζόη κόμμι Σουμάτρα.

 

Τα συναισθήματα και MIND:

Έχει relaxant και ηρεμιστικές ιδιότητες. Επίσης έχει tranquilizing αποτελέσματα. Ανακουφίζει το άγχος και το άγχος, την ένταση, διευκολύνει νευρικού ένταση, ενθαρρυντική, καθησυχαστικός, του θερμοκηπίου, βοηθά να ξεπεράσουμε την κατάθλιψη και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης, dispels θυμό, μειώνει την ευερεθιστότητα, και ανοίγει το κεφάλι. Ουσιαστικά αυτή φέρνει το νευρικό νευρωτικός συστήματος και του συστήματος στο φυσιολογικό. Δίνει την αίσθηση του κλίμα-ανάταση σε περίπτωση κατάθλιψης και χαλαρώνει και στην περίπτωση του άγχους και στρες. Αυτές οι ιδιότητες των Βενζόη κόμμι Σουμάτρα εντοπίστηκαν από το εδώ και καιρό και έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μια διάθεση στην συλλογή.

Πεπτικές:

Βενζόη κόμμι Σουμάτρα διεγείρει την παραγωγή των γαστρικών χυμών (διαλύων τα αέρια του στομάχου), βοηθάει την πέψη, calms το πεπτικό σύστημα και ανακουφίζει μετεωρισμός. Βοηθά απομάκρυνση των αερίων από το στομάχι και τα έντερα και ανακουφίζει από τον πληθωρισμό των εντέρων. Λόγω της χαλάρωσης των αποτελεσμάτων τους, χαλαρώνει τη μυϊκή ένταση στην κοιλιακή χώρα και να βοηθήσουν τα αέρια περνούν έξω. Αυτό βοηθά στην πέψη και βελτιώνει όρεξη.

Genito-Urinary:

Βενζόη κόμμι Σουμάτρα διεγείρει την παραγωγή ούρων (διουρητικά). Προωθεί και διευκολύνει την ούρηση, σε συχνότητα και σε ποσότητα, πράγμα που θα διευκολύνει την απομάκρυνση των τοξικών ουσιών από το αίμα μέσω των ούρων. Είναι που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση leucorrhoea και μαγιά λοιμώξεις. Ούρηση, επίσης, βοηθά στην μείωση της αρτηριακής πίεσης, χάνει βάρους και βελτίωση της πέψης.

Αναπνευστικού και DECONGESTANT:

Βενζόη κόμμι Σουμάτρα έχει ένα χαλαρωτικό, ηρεμιστικό επιπτώσεις στην αναπνευστική οδό, και να συμπεριφέρεται ως ένα καλό expectorant. Με τη μορφή ενός βάμματος, Βενζόη χρησιμοποιείται ως εισπνευστικό με ατμό του νερού (περίπου 30ml βάμμα του σε 3Lt νερό) για την ανακούφιση των τεταμένη αναπνοή (τόνων πνεύμονες), βοηθά να απελάσει βλέννας, που χρησιμοποιούνται για τη γρίπη, λαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα, βήχας και διαταραχές των άνω αναπνευστικών οδών.

Η tranquilizing ιδιότητες βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να προκαλεί τον ύπνο σε ασθενείς που δεν μπορεί να κοιμηθεί λόγω ακραίων συμφόρηση από βήχα και το κρύο. Λόγω αυτής της ιδιοκτησίας, χρησιμοποιείται επίσης σε balms, rubs, ψεκαστήρες κλπ. Χρησιμοποίησε Βενζόη σε ΑΤΜΟΥ εισπνοή, Εξαέρωση ή σε Μασάζ μασάζ στο στήθος, πλάτη, και το λαιμό.

Κυκλοφορία:

Βενζόη κόμμι Σουμάτρα και ήχους ζεσταίνει την καρδιά, βελτιώνει την κυκλοφορία, εγείρει πνεύμα και τις αυξήσεις διάθεση. Αυτό δίνει μια ζεστή αίσθηση, διεγείρει καρδιάς και βελτιώνει την κυκλοφορία. Τα μόρια των Βενζόη πετρέλαιο, μαζί με την εισπνοή καπνού, περιέρχονται σε ρουθούνια μας και εντοπίστηκαν από την μυρωδιά μας μπουμπούκια και διαβιβάζονται στην του εγκεφάλου μας, έτσι τα αποτελέσματα στη συνέχεια, στην τόνωση του εγκεφάλου μας.

Μυς και τις αρθρώσεις:

Βενζόη κόμμι Σουμάτρα χρησιμοποιούνται για ρευματισμούς, αρθριτικά, ποδάγρα. Θα διευκολύνει τους μυς ένταση με τη μείωση της φλεγμονής και detoxifying οξέων από τις αρθρώσεις. Βοηθά πληγή για την ανακούφιση των μυών και δυσκαμψία μετά από επίπονες αρθρώσεις σωματική δραστηριότητα. Αυτές είναι οι πλέον χρησιμοποιούμενες ιδιότητες των Βενζόη κόμμι Σουμάτρα όταν εφαρμόζεται εξωτερικά, οφείλεται στην εύκολη απορρόφηση των συστατικών Βενζυλική σε αυτό μέσω του δέρματος πόρους. Εκκρεμής του παρόντος, χρησιμοποιείται σε μια σειρά από αντι αρθριτικές balms.

ΔΕΡΜΑ:

Βενζόη κόμμι Σουμάτρα έχει astringent, αντισηπτικό, μειώνει τη φλεγμονή, βοηθά για να σταματήσει η αιμορραγία ιδιότητες. Είναι χρήσιμο όταν υπάρχει ερυθρότητα, ερεθισμός, κνησμός, και από τα ραγισμένα ή ξηρό δέρμα. Βοηθά να κρατήσει το δέρμα συμπληρωθούν και ελαστική, και ήχους μέχρι τους μυς που όλες αυτές τις πολύ χρήσιμες για το πρόσωπο και τα ανυψωτικά για τη μείωση των ρυτίδων στο δέρμα. Με την τακτική εφαρμογή μπορεί να αμβλύνει ουλή ιστό. Επίσης, ενισχύει την κόμμεα όταν αναμειγνύεται με νερό και να χρησιμοποιούνται ως στοματικά.

Αντισηπτικό και απολυμαντικό:

Είναι ένα ισχυρό τοπικό αντιβιοτικό ιδιότητες για τη θεραπεία των λοιμώξεων από ποικιλία συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών αερόβια, αναερόβια, και σπορίων, καθώς και Candida albicans και Mycobacterium fortuitism. Έχει χρησιμοποιηθεί ως ένα αντιβιοτικό για επιφανειακή πληγή λοιμώξεις και έχει καθιερωμένες χρήσεις και στις δύο αλλοπαθητικό και των παραδοσιακών μορφών της ιατρικής.

Όπως βάμματος μορφή, που χρησιμοποιούνται σε χειρουργικές ειδικότητες. Είναι χρήση ως προεγχειρητικό χειρουργική προετοιμασία, γιατί έχει μια αποτελεσματική και ισχυρή τοπική δερματική αντιβιοτικό και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά πριν από την χειρουργική επέμβαση.

Ως θυμίαμα μορφή, τα συστατικά μέρη όπως βενζαλδεΰδη, βενζοϊκό οξύ και Βενζυλική ΒΕΝΖΟΪΚΟ είναι πολύ αποτελεσματικά germicidal, βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνου και κατά την ιογενή ιδιότητες. Ο βαθμός στον οποίο τα σχετικά με την καύση του καπνού επάλειψη θα κάνει την ζώνη απολυμανθεί από μικρόβια. Απαγορεύει από σηπτικούς όταν εφαρμόζεται εξωτερικά στις πληγές ανοικτές πληγές και προστατεύει από λοιμώξεις.

Τα αρώματα και αποσμητικά:

Βενζόη είναι ένα άρωμα στερεωτικό και εθιστικό άρωμα. του γλυκού, βανίλια, ρητινώδους, βαλσαμικό, κονιωδών, γαλακτώδες, η οποία είναι και πικάντικων πραΰνω, τόνωση, άνεση, και ζεστά άτομα ειδικά όταν έχουν εξαντληθεί ή αίσθημα λίγο κάτω. Είναι συνδεδεμένες με την ευημερία και την πνευματική εξουσία.

Επειδή είναι πολύ πλούσια σε αρώματα, είναι επίσης χρησιμοποιείται ευρέως ως αποσμητικό για τα δωμάτια και το σώμα. Τα φαρμακευτικά γλυκύτητα γεμίζει τα δωμάτια με ωραίο άρωμα και οδηγεί μακριά οσμή. Αναμειγνύονται με τα ύδατα κολύμβησης και λάδια μασάζ ή άλλως, εάν εφαρμοστεί σε σώμα, σκοτώνει τα μικρόβια που προκαλούν την οσμή σώματος. Αυτή η ιδιότητα προέρχεται από την παρουσία των παραγώγων του βενζολίου στο δακτύλιο Βενζόη Oil. Πραγματικά βενζόλιο είναι μια κυκλική υδρογονανθράκων και όπως όλες οι άλλες κυκλικές οργανικές ενώσεις, είναι αρωματικό χαρακτήρα.

 

παγκόσμιο κατάλογο

 

www.acadiansb.com
Copyright 2008. All rights reserved