Hars | Etherische OliŽn | Landbouw   Home | Contact Us | Bestelformulier

 

 

Hars
BenzoŽ Klontjes
COA
MSDS
Eigenschappen en
Toepassingen
BenzoŽ Poeder
Damar
Copal
Colofonium
Draak Bloed

 

BenzoŽ  Sumatra

Eigenschappen en Toepassingen

 

BenzoŽ Gom Sumatra is een harsachtige solidified van Styrax BenzoŽ boom (Styrax Sumatra / Styrax Dryand), plant uit Noord-Sumatra, IndonesiŽ.

Als gom van deze soort verhardt, wordt het forfaitaire en melkachtige witte kleur als het net exsudaten van de boom en worden geelachtig bruine na 3 weken.

BenzoŽ Gom Sumatra is verzameld en verhandeld gedurende duizenden jaren geleden en werd gebruikt in enkele van de oudste beschavingen van de wereld, met name in de religieuze ceremonies en geneesmiddelen.

Het wordt veel gebruikt in religieuze ceremonies in vele delen van de wereld en gebruikt in wierook stokjes en andere verbrande stoffen die uit de rook met de kenmerkende geur van BenzoŽ . Moderne studies hebben gevonden van een aantal geneesmiddelen eigenschappen van BenzoŽ Gom Sumatra.

 

Emoties en Gedachten:

Het heeft relaxant en kalmerende eigenschappen. Het heeft ook tranquilizing effecten. Het verlicht angst en stress, spanning, verlicht nerveuze spanning, verheffend, rustgevend, opwarming, helpt bij het overwinnen van depressie en het vertrouwen herstellen, verstrekt woede, vermindert prikkelbaarheid, en wist het hoofd. Eigenlijk is brengt het zenuwstelsel systeem en neurotische systeem normaal. Het geeft een gevoel van sfeer-getankte in geval van depressie en ontspant in geval van angst en stress. Deze eigenschappen van BenzoŽ Gom Sumatra werden ontdekt sinds lange tijd geleden en werden gebruikt voor het maken van een sfeer van feest in een verzameling.

Spijsverteringsstelsel:

BenzoŽ Gom Sumatra stimuleert de productie van maag-sappen (windafdrijvend), helpt de spijsvertering, kalmeert het spijsverteringsstelsel luchtwegen en verlicht flatulentie. Het helpt het verwijderen van gassen uit de maag en de darmen en verlicht de inflatie van de darmen. Vanwege zijn ontspannen effecten, het ontspant de spieren in de buik en helpen gassen flauw. Dit helpt de spijsvertering en verbetert de eetlust.

Genito-Urinary:

BenzoŽ Gom Sumatra stimuleert de productie van urine (diureticum). Het bevordert en vergemakkelijkt plassen, in frequentie en hoeveelheid, aldus de verwijdering van toxische stoffen uit het bloed wordt via de urine. Het wordt gebruikt voor de bestrijding leucorrhoea en gist infecties. Urination ook helpt bij het verlagen van de bloeddruk, gewicht verliezen en verbetering spijsvertering.

Ademhalings en Decongestant:

BenzoŽ Gom Sumatra heeft een rustgevend, kalmerend effect op de luchtwegen, en gedraagt zich als een goed expectorant. In de vorm van een tinctuur, BenzoŽ wordt gebruikt als een Inhalant met stoom van het water (ongeveer 30ml van de tinctuur in 3Lt water) voor de verlichting van de gespannen ademhaling (tonen de longen), helpt bij het verwijderen slijm, gebruikt bij griep, keelontsteking, bronchitis, hoesten, en bovenste luchtwegen aandoeningen.

Haar tranquilizing eigenschappen helpen ontspannen en induceren slapen aan patiŽnten die niet kunnen slapen vanwege extreme congestie van hoest en koud. Vanwege deze eigenschap is het ook gebruikt in balms, wrijft, Vaporizers enz. Gebruik BenzoŽ in een STEAM INADEMING, vergassing of in een MASSAGE 0IL BLEND masseren in de borst, rug, en de keel.

Bloedsomloop:

BenzoŽ Gom Sumatra en warmt tonen het hart, verbetert de bloedsomloop, verhoogt en geest "uplifts" humeur. Het geeft een warm gevoel, stimuleert de hartslag en verbetert de bloedsomloop. De moleculen van BenzoŽ Olie, samen met geÔnhaleerde rook, krijgen in onze neusgaten en ontdekt door de geur van onze knoppen en doorgegeven aan onze hersenen, waardoor de effecten vervolgens het stimuleren van de hersenen.

Spieren en Gewrichten:

BenzoŽ Gom Sumatra gebruikt voor reuma, artritis, jicht. Het vergemakkelijkt spierspanning, door vermindering van ontsteking en ontsmettingsbehandeling zuren van de gewrichten. Helpt bij het verlichten van pijnlijke spieren en stijve gewrichten na inspannende fysieke activiteit. Dit zijn de meest gebruikte eigenschappen van BenzoŽ Gom Sumatra bij uitwendig, als gevolg van gemakkelijk absorptie van Benzyl componenten in het door de huid poriŽn. Vanwege dit, is gebruikt in een aantal van anti artrose balms.

HUID:

BenzoŽ Gom Sumatra heeft samentrekkend, antiseptica, vermindert de ontsteking, helpt om te stoppen met bloeden eigenschappen. Het is nuttig wanneer er roodheid, irritatie, jeuk en gebarsten of droge huid. Helpt bij het houdt de huid soepel en elastisch, en tonen van de spieren die al deze zeer nuttig zijn voor het heffen en gezicht voor vermindering van de rimpels op de huid. Met regelmatige toepassing kan verzachten littekenweefsel. Ook scherpt het tandvlees wanneer gemengd met water en gebruikt als mondspoeling.

ANTI SEPTIC en Ontsmettingsmiddelen:

Het is een krachtig lokaal antibiotische eigenschappen voor de behandeling van allerlei infecties waaronder meerdere aŽrobe, anaŽrobe en spore-vormende bacteriŽn, alsmede Candida albicans en Mycobacterium fortuitism. Het is gebruikt als een antibioticum voor oppervlakkige wond infecties en heeft gerenommeerde toepassingen in zowel allopathische en traditionele vormen van geneeskunde.

In tinctuur vorm, het gebruikte chirurgische specialiteiten. Het wordt gebruikt als chirurgisch preoperatieve voorbereiding, want het is een efficiŽnte en sterke lokale huid tegen antibiotica en kunnen effectief gebruikt worden voorafgaand aan de operatie.

Als wierook vorm, de componenten zoals Benzaldehyd, benzoŽzuur en Benzyl Benzoate zijn zeer doeltreffend kiemdodende, bactericide, fungicide en anti virale eigenschappen. De mate waarin de rook verspreidt over het branden van zal maken van de zone ontsmet van ziektekiemen. Het voorkomt uit septische als extern toegepast op wonden en beschermt open wonden van infecties.

Parfumerende en DEODORANT:

BenzoŽ is een parfum fixatief en is verslavend geur. van zoet, vanille, harsachtig, balsamico, poedervormige, melkachtig, en kruidige die kalmeren, stimuleren, comfort en warme particulieren vooral wanneer ze uitgeput zijn of gevoel een beetje naar beneden. Het is geassocieerd met Welvaart en geestelijke machten.

Want het is heel rijk aan aroma, het is ook uitgebreid gebruikt als deodorant voor kamers en lichaam. Zijn geneeskrachtige zoetheid vult de kamers met mooi aroma en rijdt weg geur. Vermengd met het zwemwater en massage olie of anderszins, indien toegepast op lichaam, het doodt bacteriŽn veroorzaken dat het lichaam geur. Deze eigenschap komt uit de aanwezigheid van derivaten van benzeen ring in BenzoŽ Olie. Eigenlijk benzeen is een cyclische koolwaterstoffen en net als alle andere cyclische organische verbindingen, is aromatische in de natuur.

 

Globale Directory

 

www.acadiansb.com
Copyright © 2008. All rights reserved