Harpiks | Eteriske Oljer | Jordbruk   Hjem | Kontakt Oss | Bestillingsskjema

 

 

Harpiks
Benzoin Klumper
  COA
  MSDS
Egenskaper og
Bruker
Benzoin Pulver
Damar
Copal
Rosin
Drage Blod

 

Benzo-Styraks Sumatra

Egenskaper og Bruk av Styrax DRYAND

 

Benzoin Gom Sumatra er en resinous styrket fra Styraks Benzoin treet (Styraks Sumatra / Styraks Dryand), innfødt plante fra Nord-Sumatra-Indonesia.

Som gom fra denne arten stivner, blir det hevelse og melaktig hvit farge når det bare exudates fra treet og blitt gulaktig brun etter 3 uker.

Benzoin Gom Sumatra har blitt samlet inn og handlet for flere tusen år siden og har vært bruk i noen av de eldste sivilisasjonene i verden, særlig i religiøse seremonier og medisiner.

Det er mye brukt i religiøse seremonier i mange deler av verden og brukes i røkelse pinner og andre brent stoffer som gir ut røyk med den karakteristiske duften av Benzoin. Nyere studier har funnet en rekke medisinske egenskaper Benzoin tannkjøtt Sumatra.

 

Følelser og Sinn:

Det har relaxant og beroligende egenskaper. Det har også tranquilizing effekter. Det lindrer angst og stress, spenninger, eases nervøs spenning, uplifting, lindrende, oppvarming, bidrar til å overkomme depresjon og gjenopprette tilliten, dispels sinne, reduserer irritabilitet og klarner hodet. Faktisk den bringer nervøs systemet og nevrotiske system til det normale. Det gir en følelse av stemningen-heving i tilfelle av depresjon og relaxes og i tilfelle av angst og stress. Disse egenskapene til Benzoin Gom Sumatra ble oppdaget siden lenge siden og har vært brukt til å lage en stemning i samling.

Fordøyelseskanal:

Benzoin Gom Sumatra stimulerer produksjonen av mage juices (carminative) hjelper fordøyelsen, beroliger den fordøyelseskanal og alleviates flatulence. Det hjelper fjerning av gasser fra mage og innvoller og avlaster inflasjon av innvollene. På grunn av sin avslappende virkning, det relaxes at muskel-spenning i buk og hjelpe gasser pass out. Dette hjelper fordøyelsen og bedrer appetitt.

GENITO-Urin:

Benzoin Gom Sumatra stimulerer produksjonen av urin (vanndrivende). Det fremmer og forenkler urination i hyppighet og i kvantitet, og dermed bidra fjerning av giftige stoffer fra blodet gjennom urin. Den brukes for å bekjempe leucorrhoea og gjær infeksjoner. Urination hjelper også på å senke blodtrykket, tape vekt og bedre fordøyelsen.

Åndedretts OG DECONGESTANT:

Benzoin Gom Sumatra har en lindrende, beroligende effekt på luftveier, og oppfører seg som en god slimløsende. I form av et skjær, Benzoin brukes som en inhalant med damp av vann (ca 30ml av skjær i 3Lt av vann) for lindring av spente puste (toner lungene), bidrar til å fordrive mucus, brukt for influensa, laryngitis, bronkitt, hoste, og øvre luftveier lidelser.

Dens tranquilizing eiendommer hjelpe slappe av og indusere søvn til pasienter som får ikke sove på grunn av ekstrem opphopning av hoste og kulde. På grunn av denne eiendommen, Den brukes også balms, rubs, vaporizers etc. Bruk Benzoin i en damp INHALERING, VAPORIZATION i en MASSASJE OLJE Harmoner massaging i bryst, rygg og hals.

Sirkulasjonssystemet:

Benzoin Gom Sumatra varmes og toner hjertet, øker blodsirkulasjonen, øker ånd og uplifts humør. Det gir en varm følelse, stimulerer hjerteslag og bedrer blodsirkulasjonen. Den molekyler av Benzoin Oil, sammen med innånding røyk, komme inn i våre nostrils og oppdages av våre lukter knopper og overføres til vår hjerne, og dermed effekten deretter stimulere våre hjernen.

Muskler og Ledd:

Benzoin Gom Sumatra brukes for revmatisme, leddgikt, gikt. Det eases muskelen spenningen ved å redusere betennelser og detoxifying syrer fra leddene. Hjelper å avlaste såre muskler og stive ledd etter anstrengende fysisk aktivitet. Disse er de mest brukte egenskapene til Benzoin Gom Sumatra når brukes eksternt, grunnet lett absorpsjon av Benzyl komponentene i det gjennom huden porene. Tilbørlig til dette, det brukes i en rekke anti arthritic balms.

Hud:

Benzoin Gom Sumatra har astringent, antiseptisk, reduserer betennelser, hjelper for å stoppe blødningen egenskaper. Den er nyttig der det er rødhet, irritasjon, kløe, og for sprekker eller tørr hud. Bidrar til å holde huden myk og elastisk, og toner opp muskler som alle disse svært nyttig for ansikt løft og for reduksjon av rynker på huden. Med jevne programmet kan mildne arr vev. Det er også tightens den Goms når de blandes med vann og brukes som munnvann.

Antiseptisk OG Desinfiserende:

Det blir en kraftig lokal antibiotika egenskaper for behandling av ulike infeksjoner inkludert flere aerobic, anaerob og spore-forming bakterier, samt Candida albicans og Mycobacterium fortuitism. Den har blitt brukt som et antibiotikaresistens for overfladisk sår infeksjoner og har veletablert bruker både allopathic og tradisjonelle former for medisin.

I skjær form, den brukes i kirurgiske spesialitetene. Det er bruk som preoperative kirurgisk forberedelser, fordi det har en effektiv og sterk lokal hud antibiotikaresistens og kan brukes effektivt før operasjonen.

I røkelse form, de komponenter som Benzaldehyde, Benzoinic Acid og Benzyl Benzoinate er svært effektiv germicidal, bactericidal, fungicidal og anti viral egenskaper. I hvilken grad sin røyk sprer om brenning vil gjør sonen desinfiseres fra bakterier. Det forhindrer fra Septic når eksternt anvendes på sår og beskytter åpne sår fra infeksjoner.

Parfyme og Deodorant:

Benzoin er en parfyme bindemiddel og har vanedannende duft. av søt, vanilje, resinous, balsamic, powdery, melaktig og krydret som berolige, stimulere, komfort, og varme mennesker, spesielt når de er oppbrukt eller følelsen litt ned. Det er knyttet Velferd og mentale krefter.

Fordi det er svært rik på aroma, er det også stor utstrekning brukes som deodorant for rom og kropp. Dens medisinske sweetness fyller rom med fin aroma , og drev bort lukt. Blandet med bademuligheter vann og massasje oljer eller annet, hvis brukt på kroppen, den dreper bakteriene som forårsaker kroppen lukt. Denne egenskapen kommer fra tilstedeværelsen av derivater av benzen ringen i Benzoin Oil. Faktisk benzen er en syklisk hydrokarbon og som alle andre syklisk organiske forbindelser, er aromatisk karakter.

 

Globale Katalogen

 

www.acadiansb.com
Copyright © 2008. All rights reserved