Rasina | Uleiuri Esentiale | Agricultura Acasă | Contactati-ne | Formularul de Comandă

 

 

Rasina

Benzoin Bucati

  COA
  MSDS
Proprietăţi şi
Utilizări
Benzoin Pulbere
Damar
Copal
Rosin
Dragon de Sânge

 

STYRAX BENZOIN Sumatra

Proprietăţi şi Utilizări ale Styrax DRYAND

 

Gumă Benzoin Sumatra (Styrax) este o rasina balsamic. Styrax Gumă Benzoin Sumatra este Styrax provenind din familie şi uscate exudation de la străpuns de coaja de Styrax de împădurire în Tapanuli, Sumatra de Nord. Ca o guma de la această specie hardens, el devine palid şi lump yellowish culoare. Aceasta este comun pentru a comercializate sub formă de praf. Are un puternic storax ca odor şi-l are, de asemenea, mai multe acid benzoic, mai degrabă decât Cinamic Acid (ca în Styrax Tonkinensis).

În Indonezia, a solicitat ca Kemenyan Tarutung sau Toba, dar în linii mari, cunoscut ca Benzoe, Benzoeharz, Benjoin, Benzoine, Styrakowiec benzoesowy, Bálsamo de Benjuí, Bensoestüüraks, Benzoésztiraxfa, Linderovka.

Datorită fragrant odor, este utilizat pe scară largă în: parfum, ulei esential, aromoterapie, şi uneori în tămîie. Este bine pentru a plăcut sale anti expectorant şi cataractă, precum şi proprietăţile sale puternice efecte de vindecare a pielii.

Este de asemenea, un ulei de încălzire, făcând-o folositoare pentru articulaţii dureroase şi săraci circulaţie, stimulează producerea de urină (diuretic).

Director Globale

 

www.acadiansb.com
Copyright © 2008. All rights reserved